SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Sonax xtreme fälgrengöring 89:-

En av de bästa fälgrengöringar enligt flertal tester. Lätt att använda, inget gnuggande, bara spraya på, låta verka och skölja av.
Ordinarie pris: 109:-
Artikelnr: T 540 230

BeSafe iZi Up X3 Fix 150:-/mån

Stolen har SIR – Side Impact Rotation och roterar vid en eventuell kollision för att skydda barnets huvud. Huvudstöd och bälte kan justeras med barnet i stolen. ISOfix är en mekanisk säker montering som indikerar rätt montering. För barn ca 4–12 år (15–36 kg).
Kulör: Svart
Ord cirkapris: 2 999:-
Totalpris: 1 799:- Artikelnr: T 115 164

SEAT Original USB kabel 2 in 1 95-

Laddkabel med både iPhone 5/6/7/8/X kontakt och micro-USB kontakt. Används för både snabbladdning, synkning och överföring. Ansluts till USB strömadapter som ej medföljer.
Ord cirkapris: 110:-
Artikelnr: 000 051 444 AK