SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Elektroniskt Parkeringsur 395:-

Med PARK LITE behöver du inte tänka på att ställa in p-skivan, tål extrema temperaturer, både kyla och värme och har en en avancerad accelerometer som reagerar på bilens förflyttning och registrerar när du parkerar bilen. Monteras i framrutans nedre högra hörn.
Artikelnr: T 210 255

Sonax XTREME Wash & Seal 199:-

Revolutionerande nyhet som förenklar lackskyddsprocessen som i ett trollslag. Spraya på nytvättad och våt bil, skölj av med vatten och se hur vattnet pärlar sig och flyger av. Ger skydd och glans på nolltid. 750 ml.
Ord cirkapris: 249:-
Artikelnr: T 540 142

Mobicool Kylbox T26 58:-/mån

En robust kylbox med inbyggd 230 volts adapter. V26 har ett praktiskt handtag som både kan låsa och fixera locket i öppet läge. Passar perfekt som en extra kylbox på altanen vid festliga tillfällen.
Ordinarie pris: 894:-
Kampanjpris: 695:- Artikelnr: T 207 727