SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Hella LEDljusramp 470 325:-/mån

Fjärrljusstrålkastare i form av en kompakt ljusramp. Sexton högeffekts LED ger ett bra ljustillskott. Bred ljusbild. Flexibel montering med steglöst ställbara hållarfötter och en totallängd på 528 mm gör den lättmonterad.
Ord cirkapris: 4 100:-
Totalpris: 3 895:- Artikelnr: T 402 470

BeSafe iZi Plus 333:-/mån

BeSafe presenterar stolt iZi Plus. Den nya, bakåtvända bilbarnstolen, som har en användningstid upp till fem år. Stolen har genomgått tuffa krocktester och är självklart Plustestgodkänd upp till 25 kg. Den mekaniska frontbygeln leder till en enormt fast montering, där din muskelstyrka inte är den avgörande faktorn. Nu med en enklare och smidigare bältesdragning för ännu starkare resultat.
Ord cirkapris: 4 799:-
Totalpris: 3 999:- Artikelnr: T 153 264

Packline Basic 374:-/mån

En nedsänkt, snygg takbox med låg vikt, formgiven för att rymma det mesta på resan – hela 225 cm lång! Tillverkad i miljövänlig ABS-plast. Snabbfästet iZi2Connect gör den mycket lättmonterad och patenterad LiftOff gör den möjligt att lasta i och ur från tre sidor samtidigt.
Ord cirkapris: 5 990:-
Kampanjpris: 4 490:-   Artikelnr: T 704 080