SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Batteriladdare 129:-/mån

Fristående kraftkälla för att starta bilen, ladda surfplattor eller mobiltelefoner. Kan även användas som ficklampa. Idealisk för bilar, motorcyklar, segelbåtar och motorbåtar. Skyddar mot kortslutning, överladdning och urladdning. För dieselmotorer up till 3 000 cc och bensinmotorer upp till 5 000 cc.
Totalpris: 1 545:- Artikelnr: T 706 129 B

Garmin Babycam 157:-/mån

Håll koll på ditt barn med hjälp av din GPS. Världens första videobabyvakt för fordon som fungerar ihop med din GPS från Garmin. Lättmonterad kamera med mörkerseende som fungerar lika bra i starkt och svagt ljus.
Ord cirkapris: 2 099:-
Totalpris: 1 889:- Artikelnr: T 485 377

Garmin Drive 40 WE LM 112:-/mån

Lättanvänd GPS med 4,3-tums dubbelriktad skärm. Livstidskartor över en region i Europa. Varnar bl.a. vid farliga kurvor, hastighetsändringar, skolzoner m.m.
Ord cirkapris: 1 499:-
Totalpris: 1 349:- Artikelnr: T 485 456

Universal Smartphonehållare 250:-

Smart universal mobilhållare för din telefon. Enkel montering i ventilationsgaller med en unik lösning för fastsättning i de liggande spjällen.
Artikelnr: T 451 007