ŠKODA Kortet _Visa_

ŠKODA Kortet Visa

Kortet för dig som kör Škoda

Škoda Kortet är fulltankat med förmåner och kostnadsfritt för dig som äger en Škoda. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt.

Med Škoda Kortet har du unika förmåner hos din Škoda-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. Škoda Kortet är gratis, välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök
Skodakort_spegling

Aktuella erbjudanden

Packline Basic 374:-/mån

En nedsänkt, snygg takbox med låg vikt, formgiven för att rymma det mesta på resan – hela 225 cm lång! Tillverkad i miljövänlig ABS-plast. Snabbfästet iZi2Connect gör den mycket lättmonterad och patenterad LiftOff gör den möjligt att lasta i och ur från tre sidor samtidigt.
Ord cirkapris: 5 990:-
Kampanjpris: 4 490:-   Artikelnr: T 704 080 

Kupévärmare 1700 W Waveline 58:-/mån

Waveline är den senaste serien med kupévärmare i miniformat från Svenska Calix.
Innehåller bl.a: 360° Vinklingsbart fäste med bajonettanslutning, Golvstativ, Väggfäste och Quick clip, On/Off knapp + effekt, Ny motorteknik som ger ökad effektivitet. Denna kupévärmare kan även monteras upp och ner.
Ord cirkapris: 950:-
Totalpris: 695:- Artikelnr: T 606 053

SKODA Espressobryggare 172:-/mån

Det är inte alltid man kan få sig en god espresso med en fantastisk crema. Du sitter fast i trafiken, hamnar på en väg utan serveringar eller bara blir akut sugen på en kopp Espresso. Nu går det att ordna tack vare Skoda AutoSet.
Ord cirkapris: 2 295:-
Totalpris: 2 059:- Artikelnr: 000 069 641 C