Volkswagenkortet _Visa_

Volkswagenkortet Visa

Kortet för dig som kör Volkswagen

Volkswagenkortet VISA är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är Volkswagenkortet VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med Volkswagenkortet VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Hjulväska 395:-

Volkswagen Original hjulförvaringsset i slitstarkt material och praktiska bärhandtag och fickor för hjulbultar. Dessutom markering för var på bilen hjulet ska placeras. Upp till 18-tum fälg
Ord cirkapris: 566:-
Artikelnr: 000 073 900

DFREEZE – Fjärrstyrd värme i bilen 250:-/mån

Om du har Webasto parkeringsvärmare monterat från fabrik kan du lägga till tjänsten dfreeeze. Med hjälp av den kan du slå på och av värmaren via mobilen eller surfplattan och läsa av aktuell temperatur i bilen. När du ställer in din avresetid beräknar tjänsten hur långt i förväg värmaren ska sättas igång för att du ska få en behaglig temperatur. Passar ej Touareg och el-bilar. Monteringskostnader tillkommer.
Ord cirkapris: 3 995:-
Kampanjpris: 2995:- Artikelnr: 000 054 929 C

Hella fjärrljusramp 308:-/mån

Fjärrljusramp med 16 högeffekts LED ger ett bra ljustillskott. Flexibel montering med steglöst ställbara hållarfötter. Monteringsdetaljer tillkommer.
Ord cirkapris: 4 100:-
Totalpris: 3 690:- Artikelnr: T 402 470