Skadeverkstad

Skadeverkstad

Vi utför lack- och plåtreparationer på följande bilmärken:

audi ford mercedes peugeot seat skoda volvo vw_trans vw

Professionella skadebesiktare besiktigar dina skador i ljusa, toppmoderna lokaler i Haninge, söder om Stockholm.

OBS! Ring oss på 08-448 58 50 och boka tid för förbesiktning innan Du kommer för att besiktiga skadan.


Jag har fått en skada på min bil. Vad gör jag?

  1. Anmäl skadan till Ditt försäkringsbolag. Är det en smitningsolycka eller parkeringsskada, anmäl det även till polisen.
  2. Skadenumret Du får av försäkringsbolaget är viktigt att komma ihåg. Det är detta nummer vi använder vid kontakter med försäkringsbolaget.
  3. Boka tid hos oss för besiktning av skadan, använd bokningsformuläret på skadebesiktning.cab.se/TKBM_skadebesiktning. (Besiktningen tar ca 30 min, Du behöver inte lämna bilen). Ta med försäkringsbrev, skadenummer och ev. andra dokument när Du kommer hit för skadebesiktningen. Tillsammans går vi igenom vad som behöver göras och bokar ett datum för reparationen och hur länge Du blir av med bilen. Behöver Du hyrbil under tiden, bokar vi den på samma gång.
  4. Alla skador fotograferas åt försäkringsbolaget. Därför är det bra om Du tvättar bilen före besiktningen så att vi får med alla skador som hör till samma skadetillfälle. Bilen bör även vara ren vid reparationstillfället för att vi ska kunna se vad vi gör och förhindra att smuts sätter sig då bilen ugnstorkas.

Hur lång tid tar en skadereparation?

En normal skadereparation tar upp till 10 arbetsdagar, många går snabbare, några kan ta längre tid. Planera med att Du är utan bilen under minst 10 arbetsdagar.

Läs mer här: Skada på bil (PDF)

Skadeanmälan blankett (PDF)